KAKO MIRIŠU ZVEZDE – NUIT D’ISSEY POLARIS

dissey polaris

Nuit d’Issey linija koju potpisuje Issey Miyake brend, dobila je jedan novitet u maju ove godine…

U pitanju je fantastični muževni miris, nazvan Nuit d’Issey Polaris. Nakon prethodnih fantastičnih kreacija iz ove linije, kao što su Nuit d’Issey Parfum, Nuit d’Issey Pulse of the Night i Nuit d’Issey Noir Argent, najnoviji Polaris stiže na tržište, poigravajući se našim čulima uz pomoć kombinacije nota kože, drveta, smole i začina.

“Visoko na nebu, Polaris treperi. Hiljadama godina, ova zvezda, jedna od najblistavijih u našoj galaksiji, indicirala je nebeski severni pol. Kao neprocenjivo obeležje nebeske mape, mitska zvezda svetluca u srcu Ursa Minor, Malog Medveda. Tokom vremena se menjala, ali je uvek imala istu ulogu: ona je naša zvezda vodilja, koja pokazuje put mornarima i putnicima namernicima u tami noći. Prateći svoju zvezdu vodilju, otkrićete svoju stazu i svoj put”, stoji u opisu brenda.

Poput najmračnije noći, bočica novog parfema i njegovo pakovanje su duboki, moćni i mat crni, dok su dekorisani svetlucavom stilizovanom zvezdom.

Začinsko otvaranje ovog parfema u formi crnog bibera, podržano je čempresom i bergamotom, koji nas vode do drvenastog srca mirisa koje odiše pačulijem i kedrovinom. Bazne note podaruju muževnost srcu kožnih nijansi, intenzivnim aromama Gurjum balsama i labdanuma, što je dodatno ojačano toplinom jantara i kremastim notama vanile.

Ostavite odgovor